A megújuló energiaforrások megoldása erdészeti és mezőgazdasági ágazatban.

Üdvözöljük weboldalunkon!

A BRIO-MASSZA Kft. szilárd biomassza előállítására, szállítására és a hozzá kapcsolódó logisztikai feladatok ellátására specializálódott.

Kazánkereskedelmi ágazatunk elsősorban biomassza felhasználású fűtőberendezések forgalmazására épült.

Ügyfeleink számára megbízható szakmai háttérrel rendelkező agrármérnökeink és erdészeti szakembereink aktív gyakorlati tudására építkezve végezzük szolgáltatásainkat.

Az ország egész területére kiterjedő üzleti kapcsolataink révén több alvállalkozóval együttműködve klaszter jellegű ügymenetünk lehetőséget biztosít a folyamatos növekedésre, további partnerek bevonására, biomassza szegmensünk bővítésére.

Célunk, hogy részesei lehessünk annak a nemzetközi törekvésnek, amely a költségek optimalizálásával a fenntartható energiafelhasználást valósítja meg, ezen belül a magyar gazdaságban a megújuló energetika területén kívánunk mértékadó piaci pozíciót betölteni.

Küldetésünknek tekintjük, hogy a kazán és a szilárd biomassza kereskedelmi tevékenységünkkel hozzájáruljunk a közösségi energia- és hő ellátás biztosításához és egyben a hazai regionális gazdaság élénkítését is szolgáljuk.

Magyar partnereink mellett kiterjedt nemzetközi kapcsolatokkal is rendelkezünk a szomszédos országok területén.